6.2.2005 kokoonnuttiin Salpakankaalle kokoukseen, jonka tarkoituksena oli perustaa Lahden seudulle Lappalaiskoirat Ry:n alainen alaosasto. Kutsu kokoukseen saapumisesta oli laitettu tutuille alueen lappalaiskoirien harrastajille, sekä ilmoitettu internetissä mm. lapikas.net Paikalle saapui kaikkiaan yhdeksän henkilöä jotka päättivät perustaa yhteistuumin paikallisen alaosaston. Nimeksi alaosastolle valittiin Päijät-Hämeen Lappalaiset. Aktiivista toimintaa päätettiin jatkossa ylläpitää esim. yhteisillä kävelytapahtumilla, koulutuksilla ja yhteiskokouksilla kaksi tai kolme kertaa vuodessa. Mahdollisuuksien mukaan pyritään järjestämään myös mm. luentoja, "mätsäreitä" jne...


Perustajajäsenet:


Sirpa Suomalainen, Arja Immonen, Reija Pylväinen, Mirja Pölönen, Jaana Backman,
Ritva Lappalainen, Olli Lappalainen, Eija Siilahti ja Ismo Siilahti


Jäsenyys:


Päijät-Hämeen Lappalaisilla ei ole mitään erityisiä jäsenyysehtoja tai maksuja. Suosittelemme kuitenkin kuulumista rotuyhdistykseemme Lappalaiskoirat Ry:n. Jos haluat etukäteen tietoa suunitteilla olevista tapahtumista kuten koulutukset, kävelyt eri tapahtuminen järjestämiset jne... Voit liittyä postituslistallemme jolloin saat myös sähköpostiisi tietoa kaikesta tulevasta ja suunitteilla olevasta toiminnasta. Myöskin lisää aktiivisia jäseniä kaivataan jotka haluavat olla tekemässä ja kehittämässä toimintaamme.

Eli kaikki ovat tervetulleita mukaan kävelyille ja muihin tapahtumiin, myös ns. "vierasrotuiset", eli jos perheessä on muun rotuisia koiria, ovat ne yhtä tervetulleita esim. kävelyille kuin lappalaisrodutkin. Sen sijaan koulutukset ovat tarkoitettu pääsääntöisesti lappalaisroduille.

Asiakirjat:


2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Muutamia kuvia erilaisista tapahtumistamme vuosien varrelta:


Yhteiskävelyjä, Hakuharjoituksia, Koirahierontanäytös ja -luento, Lappalaiskoirat ry:n kesäleirin järjestäminen,
Lammaspaimennusta, Toko-koulutuksia, Näyttelyiden ja Match Show:n järjestämisiä sekä Agilitytreenejä.

(klikkaa suuremmaksi)