Up Kävely Kettulaavulle 29.5.2005

IMG_021
IMG_022
IMG_023
IMG_024
IMG_025
IMG_026
IMG_027
IMG_028
IMG_029
IMG_030
IMG_031
IMG_032

Kävely Kettulaavulle 29.5.2005

Tämänkertainen kävelytapahtuma oli järjestyksessään kolmas, joka suuntautui tällä kertaa Salpakankaalle. Kokoontumispaikkana toimi ns. pullapoikien piha-alue, jonne saapuikin jälleen kiitettävän paljon innokkaita lappalaisten ulkoiluttajia koirineen. Vaikka aamulla vielä luontoäitikin osaltaan säikäytteli hiukan vesisateen merkeissä, niin lappalaiskoirien innokkuuta lähteä kettulaavulle se ei kuitenkaan sammuttanut. Paikalle ilmaantuneita ihmisiä oli tällä kertaa tarkalleen 18kpl ja koiria 15 kpl, eli varsin mukavasti vaikka menneitten päivien kaltaista auringonpaistetta ei ollutkaan luvassa.

Matka taittui varsin hyväkuntoista latupohjaa pitkin kohti kettulaavua, jonne matkaa ajassa mitattuna kertyi reipas tunti. Laavulla saatiin äkkiä tulet aikaiseksi ja pöydälle katettiin hieman "nyyttäri" -tyyliin eväitä, joita olikin sitten enemmän kuin tarpeeksi (kiitoksia kaikille kestitsijöille). Makkarat paistuivat nuotiolla ja kuulumisia vaihdeltiin, niin ihmisten kuin koirien osaltakin. Jossain vaiheessa lähistöllä kulkenut hevonen sai aikaan pienet paimentamishaukut, kun esi-isienvaistot koirilla heräsivät. Reilun tunnin makkaranpaistelujen jälkeen lähdettiin paluumatkalle, joka sujui yhtä reippaasti kuin tullessakin.

Tapahtuma oli varsin onnistunut ja mukavaa vaihtelua tällä kertaa toi makkarapaistelu laavulla. Lisäksi sää oli varsinkin koirille sopivan viileähkö. Muutamia valokuvia otettiin jälleen todisteeksi tapahtuneesta, tosin kuvien laatu on tällä kertaa hiukan "mitä sattuu", kun matkassa olleella uudella kameralla tuli otettua kuvat ns. "varman päälle" automaattiasetuksilla jolloin tapahtui ylivalottumista.

- Ismo -