Up Pikkujoulukävely Kärkölässä 2006

Pikkujoulukävely Kärkölässä 2006

Jälleen näin loppuvuodesta oli aika kokoontua kävelemään pikkujoulun merkeissä ja tälläkin kertaa järjestävänä voimana toimi Nanna, joka järjestikin hienot puitteet tapahtumalle. Kärkölän kirkonkylän lähistöllä tapahtuneen kokoontumisen jälkeen lähdettiin kävellen matkaan, kohti muutaman kilometrin päässä olevaa kotaa, jonne osa joukoista koirineen oli jo mennytkin etukäteen valmistamaan mm. lohisoppaa.

Kävely itsessään sujui mukavan rennosti seuraten polkua jonka varteen oli opasteiksi sytytetty erilaisia roihuja tasaisin välein. Koiratkin nauttivat matkanteosta kohti kotaa. Vaikka pikkujouluteemaan olennaisesti lumi kuuluukin, niin tällä kertaa sitä ei etsimälläkään löytynyt. Sen sijaan ilma itsessään oli varsin mukava, jopa aurinkokin yritti välillä pilkistää pilvien raoista. Edellisten päivien sateetkin loistivat poissa olollaan, joten kaiken lisäksi ei tarvinnut edes tarpoa vesisateessa.

Itse kota sijaitsi mukavalla paikalla Teurojoen rannalla. Kodalla olikin kävelijöitä vastassa lämmin ja erittäin maukas lohisoppa, jota syötiin todella hyvällä halulla. Lisäksi tietysti kunnon pannukahvit ja lämmintä glögiä piparien ja pullien kera oli tarjolla. Mukavaa jutusteltavaa riittikin pitkälle iltapäivään kunnes hieman jo ilman hämärtäessä lähdettiin hiljakseen takaisin päin ja silloin polun varteen sijoitetuista roihuista olikin hyötyä. Mukavasti valaisivat paluumatkan ajan ilman jo hieman pimetessä.

Tapahtuma oli varsin mukava ja iso kiitos siitä kuuluu Nannalle joka kustansi ja järjesti tapahtuman sekä valmisti erittäin maukasta lohisoppaa kaiken muun lisäksi.

Tapahtuma keräsi tällä kertaa 13 henkeä ja tusinan verran koiria nauttimaan runsaista antimista ja mukavasta seurasta.

Valitettavasti edellisten päivien epävakaat ja sateiset ilmat vaikuttivat osaltaan siihen, ettei kameroita ollut mukana sateen varalta, joten kuvallinen sato jäi puuttumaan tältä kävelyltä.

- Ismo -